O nas

MAMA LAMA, korak h kreativnemu otroštvu in osebni rasti

Tu smo za družine. Od rojstva dalje, skozi predšolsko obdobje in prva leta šolanja otrok.
Pomagamo pri preživljanju kvalitetnega časa družine in ustvarjanju dragocenih skupnih trenutkov.
Poskrbimo, da bo otroštvo kreativno in igrivo.

Naj vaša domišljija ne pozna meja!

Vaša MAMA LAMA ekipa


Nataša Podobnik

Delo z otroki me že od nekdaj veseli, saj sem že kot majhna deklica govorila »Ko bom velika, bom vzgojiteljica!«. Kljub manjšim oviram in mladostniški neodločnosti, me je na srečo, v času študija pot ponesla v vrtec, kjer sem takrat tudi ostala, saj me je delo z otroki in starši čisto prevzelo.

Po izobrazbi sem diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Študij sem zaključila na Pedagoški fakulteti Koper, nato pa sem delo vzgojiteljice opravljala v različnih vrtcih.

Sem tudi mamica dveh predšolskih otrok. Ko sem prevzela to vlogo, sem začela podrobneje raziskovati področje dojenčka. Odkrila sem masažo dojenčka in njene blagodejne učinke. Tako sem se ob prvi priložnosti vpisala na izobraževanje za inštruktorje za masažo dojenčkov po programu IAIM.


Simona Mihelčič

Že kot majhna sem imela željo, da bi pridobljeno znanje delila naprej. Ali kot vzgojiteljica, učiteljica, trenerka, idej je bilo tisoč. Kljub temu, sem v srednji šoli pozabila na svoje želje in študijske poti so me zanesle čisto v drugo smer, na Fakulteto za Upravo.

Ko pa sem postala mlada mamica,me je moja hčerka zopet spomnila kako te lahko delo z dojenčki razveseljuje ter izpopolnjuje. Tako sem začela raziskovati o masaži za dojenčke, naredila izobraževanje IAIM.

Želja pa je, da bi se v prihodnosti še več naučila o gibanju ter potrebah dojenčkov.